IQON Pure Logo

Zoekt u rust en eenheid? Kies dan voor een IQON Pure gietvloer. Deze Polyurethaan gietvloer is op basis van één egale kleur, waardoor u een strak en modern interieur krijgt.

IQON Blend Logo

Onze Blend collectie geeft uw vloer een uitstraling zoals alleen een gietvloer dit kan geven. Door met de hand twee kleuren te vermengen ontstaat een levendige en natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat uw vloer een uniek uiterlijk krijgt.

IQON Lava Logo

Een IQON Lava gietvloer is een uniek soort gietvloer, vanwege zijn extra slijtvastheid. De vloer bevat lavasteen en heeft daardoor een stoere uitstraling.

Houdt u van minimalistisch design? Dan is onze IQON Minimal vloer iets voor u! Deze vloer is zeer slijtvast en heeft een prachtige rustige uitstraling. De sterkte van deze vloer komt uit kleurloos zand.

Onze IQON Bio vloer is een twee componenten cementgebonden vloer. De vloer is slijtvast en heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de IQON Bio geheel vrij van benzylalcohol en emissies wat het een groenere keuze maakt.

Bent u op zoek naar een chique en karakteristieke vloer met reliëf dan is onze IQON Castle wellicht iets voor u. Deze vloer is zeer krasvast en heeft een wat drukker uiterlijk door de speciale aanbrengtechniek. Kom het vooral zelf eens bekijken in onze showroom!

De Mistral vloer is een unieke tweekleurige polyurethaan gietvloer met een extra touch.

Deze vloer is strak en stoer maar tegelijkertijd ook levendig en warm door het natuurlijke uiterlijk. De vloer is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Foto: © Arturo Flooring